Vi levererar el säkert och effektivt

Vi ansvarar för eldistributionen i Ekenäs

Vi upprätthåller elnätet och elanslutningar med över 110 års erfarenhet

Raseborgs Energis distributionsområde omfattar Ekenäs centrum med omnejd. Ett eget elnät hjälper oss hålla prisnivån för eldistributionen på en rimlig nivå. Till vårt ansvar hör distribution av el till våra elnätskunder, samt planering, byggandet och underhåll av elnätet.

Vi arbetar kontinuerligt för att skapa ett elnät som är mindre känsligt för störningar. Varje år sanerar vi vårt elnät och ersätter luftlinjer med nedgrävda jordkabla för att öka leveranssäkerheten. Vår strategi för linjebyggnad är att samtliga nya ellinjer antingen ska vara isolerade eller nedgrävda. På det viset förbättras leveranssäkerheten för kunderna.

Se vårt distributionsområde på kartan —>

Behöver du en ny elanslutning?

En ny elanslutning beställer du genom att fylla i ansökan.
Vi hjälper dig gärna!

1

Fyll i ansökan

Fyll i pdf-blanketten, spara den på din dator och skicka den till oss per e-post. Alternativt kan du printa blanketten och skicka den till oss per post.
info@re.fi

2

Lämna in avtalet – vi hjälper

Vi hjälper dig gärna med att göra ansökan. Ring oss eller besök vårt kontor så hjälper vi dig med ansökan.

Vår adress och våra kontaktuppgifter hittar du här.

3

Godkänn avtalet

När du lämnat in din ansökan till oss återkommer vi med en offert och ett avtal som vi skickar till dig för godkännande. Om vi inte får ett undertecknat avtal i retur förfaller ansökan utan vidare åtgärder.

Öppna ansökan om elanslutning.

Är det något du funderar över?

Har du frågor kring energi, fakturering elavtal eller till exempel solpaneler? Tag kontakt med vår kundtjänst eller kolla vår sektion över vanliga frågor och svar.