Nedkylning och uppvärmning med luftvärmepump

Luftvärmepump för flexibel uppvärmning och nedkylning

Luftvärmepumpen värmer och kyler inomhusluften jämnt och behagligt utan dragkänsla. Oberoende om det är kallt eller varmt ute, har du alltid en behaglig temperatur i ditt hem!

Luftvärmepumpen består av två delar: en utomhusenhet och en inomhusenhet. Utomhusenheten låter utomhusluften cirkulera till inomhusenheten, som sedan använder energi från luften för att antingen värma eller kyla inomhusluften enligt behov. Med en luftvärmepump värmer du ditt hem kostnadseffektivt.

De flesta moderna värmepumpar är fjärrstyrda och har olika funktioner, såsom luftrening och luftavfuktning.

Det är viktigt att notera att en luftvärmepump vanligtvis inte används som den enda uppvärmningskällan i fastigheter, utan den fungerar vanligtvis tillsammans med den befintliga uppvärmningssystemet för att stödja och spara energikostnader.

Nedkylning av inomhusluften

Säkerställ boendekomforten även under varma sommardagar. Luftvärmepumpen kyler effektivt både hemma, på stugan och på kontoret. Hela familjen, inklusive barn, äldre och husdjur, njuter av den behagligt svala inomhusluften.

Vi erbjuder modeller från flera olika leverantörer, hör av dig för mer information. Våra erfarna installatörer säkerställer att luftvärmepumpen installeras på den mest optimala platsen, så att du får bästa möjliga nytta av pumpens effekt.

Be om offert och få luftvärmepumpen installerad innan den varmaste sommarperioden.

För mer information och offert, kontakta Owe Backman, 044 764 2512, owe.backman@re.fi