10.09.2019 - Nyheter

Ekenäs Energis regler för Facebook-tävlingar

I Ekenäs Energis Facebook-tävlingar tillämpas en standarduppsättning regler. Tävlingen ordnas av Ekenäs Energi Ab och Facebook sponsorerar, rekommenderar eller administrerar inte tävlingen på något sätt. Den som önskar delta ska agera på det sätt och inom den tidsram som specificeras i inlägget. Man behöver aldrig dela inlägget eller tagga andra användare för att delta i utlottningar. Alla privatpersoner som har ett användarnamn på Facebook kan delta i tävlingen, med undantag av Ekenäs Energis egna anställda.

Ekenäs Energi specificerar i inlägget hur många vinnare som kommer att väljas, vad priset är och när vinnarna väljs. Om det är fråga om en utlottning väljs vinnarna slumpmässigt ur en lista på deltagare som uppfyller de ovannämnda giltighetskriterierna. När vinnarna valts annonseras deras namn i inläggets kommentarsfält. Genom att delta i tävlingen godkänner man att ens namn offentliggörs på detta vis om man vinner.

Ekenäs Energi försöker kontakta vinnarna, men vinnare har själv sistahandsansvar för att ta kontakt med Ekenäs Energi för att möjliggöra utdelning av priser. Om Ekenäs Energi inte lyckas få kontakt med en vinnare inom två dygn efter att han eller hon annonserats, kommer en ny vinnare att utses. Målet med detta är att minimera risken för att priset aldrig hämtas ut och därmed går till spillo. Tävlingspriser kan avhämtas från Ekenäs Energis kontor på Kungsgatan 14, 10600 EKENÄS vardagar mellan 08.00 och 15.00.

Under tävlingen insamlas och sparas personuppgifter tillfälligt för att möjliggöra väljande samt kontaktande av vinnare. Inga personuppgifter används i marknadsförings- eller försäljningssyfte.

Dela

Läs även