10.09.2019 - Uutiset

Tammisaaren Energian Facebook-kilpailujen säännöt

Tammisaaren Energian Facebook-kilpailuihin sovelletaan aina seuraavat säännöt. Kilpailun järjestäjä on Tammisaaren Energia Oy ja Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla. Kilpailuun tulee osallistua julkaisussa ilmoitetulla tavalla ja ilmoitettuna aikana. Osallistuminen ei ikinä velvoita julkaisun jakamista tai toisien käyttäjien merkitsemistä. Kaikki Facebook-käyttäjätunnuksen omaavat yksityishenkilöt voivat osallistua kilpailuun, Tammisaaren Energian omaa henkilöstä lukuun ottamatta.

Tammisaaren Energia ilmoittaa julkaisussa, kuinka monta voittajaa valitaan, mikä kilpailun palkinto on sekä milloin voittajat valitaan. Jos kyse on arvonnasta, voittaja valitaan satunnaisesti yllä mainittujen kriteerien täyttävien osallistujien kesken. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kisajulkaisun kommenttikentässä. Osallistumalla kilpailuun hyväksytään, että oma nimi julkaistaan yllä mainitulla tavalla, jos voittaa kilpailun.

Tammisaaren Energia pyrkii saamaan voittajaan yhteyttä, mutta voittajalla on lopullinen vastuu ottaa yhteyttä Tammisaaren Energiaan mahdollistaakseen voitonjaon. Mikäli Tammisaaren Energia ei onnistu tavoittamaan voittajaa kahden vuorokauden sisällä voittajan julkaisemisesta, valitaan uusi voittaja. Tällä käytännöllä pyrimme varmistamaan, että palkinnolle löydetään aina voittaja. Palkinnot voidaan noutaa arkipäivisin kello 08.00 ja 15.00 välillä Tammisaaren Energian konttorilta, Kuninkaankatu 14, 10600 TAMMISAARI.

Henkilötiedot kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti mahdollistaakseen kilpailun suorittamisen sekä voittajaan yhteydenottamisen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointi- tai myyntitarkoitukseen.

Jaa

Lue myös