Våra solpanelsprodukter

För oss är det viktigt att endast jobba med paneler och komponenter av hög kvalitet eftersom solpaneler är en långsiktigt investering och med rätt utrustning producerar systemet energi i över 30 år! Vi är experter inom området och genom ärlighet och transparens litar våra kunder på vårt omdöme.

Alla våra solpanelerna har 12 års produktgaranti och 25 års produktionsgaranti. Med produktionsgaranti garanteras att solpaneler har kvar minst 80% av sin ursprungliga effekt efter 25 års.

Läs mer om solpanelerna vi erbjuder på tillverkarens hemsidor.

Inverter

Vi använder olika leverantörer och anpassar märke och modell enligt vad som passar till din fastighet och ditt solpanelssystem. Invertrarnas garantitid är mellan 5 och 12 år beroende av modell. Garantitiden specifieras alltid i offerten.
Läs mer om invertrarna på tillverkarens sidor.

Takfästen

Vi använder oss av inhemska Orimas takfästen i de flesta av våra installtioner på tak. Orimas takfästen är av hög kvalité och gjorda för väderförhållandena i Finland. Orima erbjuder marknadens längsta garantitid på 30 år.

En pålitlig samarbetspartner

På solpanelsmarknaden finns det många aktörer och uppstickare, tyvärr är också flera av deras varsel även kort. Då solpaneler är en långsiktigt investering vars livslängd är över 30 år är det värt att ställa frågan hur mycket en lång garanti är värd om installatören inte längre finns kvar på marknaden när man väl behöver assistans.
Raseborgs Energi har levererat energilösningar i över 110 års tid och kommer fortsätta göra det framöver. Genom att anlita oss kan du vara säker på att du alltid får betjäning när du behöver det. Våra installationer utförs alltid av våra egna certifierade montörer.

Vårt löfte är att vara sakkunniga, pålitliga, öppna och ärliga. Hos oss finner du alltid en person att prata med och våra direkta kontaktuppgifter hittar du under kunbetjäningens uppgifter. Vi berättar sakerna ärligt som de är och söker alltid den optimala lösningen för kunden.