Ilmalämpöpumppu viilennykseen ja lämmitykseen

llmalämpöpumppu joustavaan lämmitykseen ja viilennykseen

Ilmalämpöpumppu tarjoaa tasaisen ja miellyttävän lämpötilan ilman vetoa. Olipa ulkona sitten kylmä tai kuuma, voit nauttia miellyttävästä ilmasta sisätiloissa!

Ilmalämpöpumppu toimii käyttämällä ulkoilman energiaa sisäilman lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen. Se koostuu kahdesta osasta: ulkoyksiköstä ja sisäyksiköstä. Ulkoyksikkö kierrättää ulkoilmaa sisäyksikköön, joka sitten käyttää energiaa säätääkseen sisäilman lämpötilaa tarpeen mukaan. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kodin lämmittämiseen ja viilennykseen.

Useimmat nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat kauko-ohjattavia ja niissä on lisäominaisuuksia, kuten ilmanpuhdistus ja kosteudenpoisto.

On tärkeää huomioida, että ilmalämpöpumppua ei yleensä käytetä ainoana lämmönlähteenä kodissa, vaan se täydentää yleensä olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää auttaakseen säästämään energiaa ja kustannuksia.

Sisäilman tehokas viilennys

Varmista asumismukavuus myös kuumina kesäpäivinä. Ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaasti niin kotona, mökillä kuin toimistolla. Mukavan viileästä sisäilmasta nauttii koko perhe, mukaan lukien lapset, vanhukset ja lemmikit.

Tarjoamme useita malleja eri toimittajilta, ole yhteydessä niin saat lisätietoja. Kokeneet asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Pyydä tarjous ja varmista ilmalämpöpumpun asennus ennen kuuminta kesäjaksoa.

Yhteydenotot ja tarjoukset: Owe Backman, 044 764 2512, owe.backman@re.fi