Vikailmoitukset

Raaseporin Energian sähköpäivystys ja lämpöpäivistys on käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Jos huomaat lämmitysjärjestelmässä tai sähkönjakelussa vikoja, voit aina olla meihin yhteydessä.

Vika- ja häiriötilanteissa voitte ottaa yhteyttä seuraavasti:

Arkisin klo 8–14

Raaseporin Energian vaihde

0192892400

Muina aikoina

Etelävartiointi

044 764 2550

Aukioloaikojen ulkopuolella

Sekä Raaseporin Energian vaihde että Etelävartiointi on opastettu ohjaamaan virheistä ja häiriöistä tulevat tiedot sähköpäivystykseen.

Katuvalaistuksen vikailmoitukset

Katuvalaistuksen toteutuksesta ja kunnospidosta Raasporissa vastaa Raaseporin Energia. Voit ilmoittaa meille havaitsemastasi katuvalaistuksen häiriöstä katuvalaistuksen oman kotisivun kautta. Työtämme helpottaa suuresti, jos täytät katuvalaistuksen vikailmoituslomakkeen.

Haluatko ilmoituksen suunnitelluista ja suunnittele­­mattomista keskeytyksistä?

Sinä voit asiakkaanamme tilata tekstiviesti- ja sähköpostitiedotteita suunnitelluista keskeytyksistä ja vikakeskeytyksistä, jotka vaikuttavat käyttöpaikkaasi. Palvelun voi ottaa käyttöön Online-palvelussamme. Palvelun avulla saat tiedom suunnitelluista keskeytyksistä, jotta pystyt valmistautumaan niihin. Palvelu toimii kaikissa kiinteistötyypeissä, joten esimerkiksi sähköverkkoalueellamme olevalle kesämökille tulevasta katkosta ja sen päättymisestä voi saada tiedon vuoden ympäri.

Jokaiseen käyttöpaikkaan voi ilmoittaa viiden henkilön yhteystiedot, joten koko perhe voi halutessaan saada tiedotteita keskeytyksistä. Asiakas voi myös määrittää, mihin vuorokauden aikaan viestejä tulee. Aikavälin voi myös valita erikseen arki- ja pyhäpäiville. Online-palvelussa voi myös valita, halutaanko tiedotteita ainoastaan tekstiviesteinä tai sähköpostiviesteinä.

Pääset Online-palveluun tästä tai ”Oma palvelu” -linkistä sivun oikeassa yläkulmassa. Myös asiakaspalvelumme neuvoo palvelun käytössä mielellään.

Vikailmoituslomake

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, Max. tiedoston koko: 6 MB.
    Lataa kuvan paikasta ja virheestä