Tavoittee­namme on elinvoimainen ja energinen Raasepori!

Paikallista energiaa jo yli 110 vuotta

Raaseporin Energia on tehnyt työtä alueen hyväksi jo vuodesta 1909. Koska olemme kokonaan kaupungin omistama yhtiö, tavoitteenamme on luonnollisesti elinvoimainen ja viihtyisä Raasepori, jossa on hyvä asua ja yrittää. Välitämme aidosti sen asukkaiden ja ympäristön hyvinvoinnista, asummehan alueella itsekin. Siksi luotamme paikalliseen tuotantoon ja käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa.

Luotettava, avoin ja rehellinen

Haluamme olla alueemme asukkaille helposti lähestyttävä ja luotettava energiayhtiö. Sinua palvelee joukkueessamme 36 ammattilaista.

Ympäristöystävällinen, kestävä, vastuullinen

Energiantuotantomme perustuu paikallisiin ja uusiutuviin energialähteisiin. Teemme työtä koko läntisen Uudenmaan elinvoiman puolesta.

Moderni, tehokas, aktiivinen

Olemme moderni ja tehokas energiayhtiö ja yhteiskunnan aktiivinen jäsen, jolla on toimintaa ja palveluita energia-alan kaikilla osa-alueilla.

Raaseporin Energia on moderni ja tehokas energiayhtiö

Meiltä saat puhdasta ja paikallista sähköä sekä lähellä tuotettua kaukolämpöä. Pidämme huolta sähköverkosta ja tarjoamme apua, on sitten kyse aurinkoenergiasta, sähköautoilusta tai tehokkaasta LED-valaistuksesta.

Meillä tekee töitä 36 hengen nuorekas joukkue, ja liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa euroa. Teemme töitä koko läntisen Uudenmaan elinvoiman hyväksi ja kehitämme aktiivisesti uusia ja tehokkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Raaseporin kaupunki omistaa osakeyhtiöstä 100 %.

Suuntana puhdas ja elinvoimainen ympäristö

Energiantuotantomme perustuu paikallisiin ja uusiutuviin energialähteisiin, ja etsimme jatkuvasti innovaatioita paremman ympäristön puolesta.

Lue lisää

Kaukolämmön ja sähkön tuotantoa paikallisesti

Raaseporin alueen kaukolämpö tuotetaan pääasiassa ympäristöystävällisellä metsähakkeella Tammisaaren voimalassa. Samalla syntyy puhdasta Eko-sähköä.

Lue lisää

Jo yli 110 vuotta energiantuotantoa

Raaseporin Energian historia ulottuu vuoteen 1907, jolloin alkoi oman sähkölaitoksen suunnittelu Tammisaareen.

Lue lisää

Organisaatio

Hallitus

Jan-Mikael Ekholm – puheenjohtaja
Patrik Gustafsson
Marianne Isaksson-Heimberg
Jan Lindholm

Britt-Marie Granström
Jeanette Bäckström
Roy Hellén

Toimitusjohtaja

Frank Hoverfelt