Sähkö­palvelut

Raaseporin Energia suorittaa sähkö- ja urakointipalveluita. Suurin toimeksiantaja on tällä hetkellä Raaseporin kaupunki, mutta suoritamme töitä myös yrityksille ja yksityisille laajemmalla skaalalla koko ajan. Meillä on pitkä kokemus sähkö- ja urakoitsijapalveluista, joten olemme asiantuntevia ja luotettavia.

Tarjoamme seuraavat sähkö- ja urakoitsijapalvelut:

Sähkötyöt ja sähköasennukset

Suoritamme sähkötöitä ja asennuksia, kuten kiinteistöjen sähkötöitä, korkeajännitetöitä, ja IT-asennuksia.

Käytönjohtopalvelut

Meillä on monen vuoden kokemus käytönjohtopalveluista, ja tarjoamme käytönjohtajapalveluita sähkölaitteistoille, nestekaasulaitoksiin ja lämmöntuotantolaitoksiin. Suoritamme lain mukaan vaadittavat tarkastukset, mutta suunnittelemme ja räätälöimme myös palveluita asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Valokuitupalvelut

Raaseporin Energia tarjoaa yrityksellesi laajan valikoiman kuitupalveluita. Autamme sinua toimintavarman tietoverkon rakentamisessa sekä sisällä että ulkona!

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalveluita kuituverkon asennukseen ja käyttöönottoon. Omat koulutetut asentajamme suorittavat esimerkiksi valokuitukaapelien asennukset ja liitokset (valokuituhitsaus) sekä ulkona että sisällä. Teemme sekä pieniä yksittäistöitä että laajempia asennuskokonaisuuksia, suoritamme valokaapeleiden kytkentöjä kiinteistöihin sekä liitynnät kytkentärasioiden ja keskusten välillä kiinteistöissä.

Tarjoamme myös valokuidun kunnontarkastuksia ja suoritamme tarvittavia korjauksia asennusten yhteydessä tai erillisenä palveluna.

Haluatko että olemme sinuun yhteydessä sähköpalveluasioissa?

Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä

Meille voi myös soittaa!

Owe Backman

044 764 2512
owe.backman@re.fi

Andreas Talling

(019) 289 2441
andreas.talling@re.fi