Aurinko­voimaa maatilalle

Maatilalla voi vähentää ostetun sähkön osuutta tuottamalla osan kulutetusta sähköstä itse. Silloin säästät sekä ostetusta energiasta että sähkön siirrosta ja veroista (sähkön hinta = energian hinta + sähkön siirto + sähkövero).

Jos maatilallasi käytetään merkittävä osa sähköntuotannosta ​​kesällä (esimerkiksi jäähdytys tai kastelu), sinulla on oikeus saada hankintaan maataloustukea, joka on 40 % investoinnin kokonaismäärästä. Autamme mielellämme sinua hakemuksen teossa.

Maataloudessa on yleensä erittäin hyvät mahdollisuudet aurinkoenergiajärjestelmien hyödyntämiseen. Yhdessä investointituen kanssa ne ovat perusta taloudellisesti kannattavalle investoinnille, jonka arvioitu tuotto on jopa 15-20 % sijoitetusta pääomasta vuodessa.

Autamme paketin valinnassa

Hanke käynnistyy sillä, että kartoitamme yhdessä kanssasi, millainen paketti sopii maatilan tarpeisiin. Tavoitteena on aina saada asiakkaalle mahdollisimman suuri kokonaishyöty. Ota yhteyttä. Neuvonta ja tarjous ovat luonnollisesti maksuttomia.

Maatila Raaseporissa

Teho/tuotanto: 50,88 kWp / noin 31 351 kWh/vuosi
Aurinkopaneelit: 192 kpl
Laitoksen koko: 307 m2

”Meillä oli positiivinen kuva Raaseporin Energiasta. Meitä kohdeltiin hyvin kilpailutustilanteessa. Aurinkopaneelien ja invertterien laatu on korkea. Asentajat olivat ammattitaitoisia. Kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut projekti.” Projektipäällikkö Mikael Eggert
Lisää tyytyväisiä asiakkaitamme

Jätä tarjouspyyntö