Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Se on taloudellista, vaivatonta ja toimintavarmaa.

Valitse huoleton ja varma kaukolämpö

Raaseporin Energian asiakkaana voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin ja jättää kotisi tai kiinteistösi lämmityksen meille.

Kaukolämpö on edullista myös huomenna

Kaukolämpöhintamme ovat kilpailukykyisiä nyt ja tulevaisuudessa, sillä hakelämpötuotantomme turvaa vakaan hinnan myös pitkällä aikavälillä.

Kaukolämpö on vaivatonta ja toimintavarmaa

Kaukolämpö toimii ilman valvontaa ja huolehtimista, ja tekniikka vie talossa vähän tilaa. Lämmönjakelun keskeytykset ovat erittäin harvinaisia, minkä vuoksi kaukolämpö on myös hyvin toimintavarmaa.

Kaukolämpö suosii ympäristöä ja paikallisuutta

Raaseporin Energian kaukolämpö on ympäristöystävällistä, sillä se tuotetaan 99-prosenttisesti läheisistä metsistä peräisin olevalla uusiutuvalla puupolttoaineella. Se on siis myös paikallisesti työllistävää.

Pyydä kaukolämpötarjous

Kaukolämpö on edullista ja varmaa. Pyydä meiltä tarjous.

Täällä saa kaukolämpöä

Raaseporin Energian kaukolämpöä on saatavilla Tammisaaressa, Karjaalla ja Pohjassa. Ota yhteyttä mikäli kaipaat tarkempaa tietoa kaukolämpöverkosta.

Tammisaari
Verkko kattaa Tammisaaren keskeisimmät osat aina Dragsvikista idässä Tammisaaren vanhaan kaupunkiin lännessä. Kaukolämpöverkkoa on laajennettu vuosittain ja sen pituus on yhteensä noin 45 km. Useimmat keskustan suurista kiinteistöistä on kytketty kaukolämpöverkkoon.

Karjaa
Karjaan kaukolämpöverkko ulottuu Bäljarsista lounaassa Lärkkullaan koillisessa. Verkon kokonaispituus on noin 11 km.

Pohja
Pohjan kaukolämpöverkko kattaa Pohjan keskustan ja Tallbackan alueen.

Pyydä tarjous