Sähköautojen latauspisteet

Tarjoamme sähköautojen latauspalveluita yhteistyössä Korttelilatauksen kanssa. Latausasema on turvallisin, latausnopeudeltaan tehokkain ja helpoin käyttää.

Latauspisteet täyssähkö­autoille ja lataus­hybrideille

Jos sinulla on sähköauto tai olet sellaista hankkimassa, sille kannattaa asentaa latauspiste kotiin tai työpaikalle. Se on turvallisin, latausnopeudeltaan tehokkain ja helpoin käyttää. Sen avulla saat sähköautoilusta suurimmat säästöt.

Sekä Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK että Motiva suosittelevat, ettei tavallista pistoketta käytetä yli kahden tunnin lataukseen.

Sähköllä ajaminen on edullista!

Bensa- ja sähköauton ajokustannusten vertailuesimerkki kertoo, että sähköautolla ajaminen on edullista, kun auton lataa kotilatauspisteellä.

Bensa-autoSähköauto
Kulutus / 100 km7,5 l15 kWh
Energian hinta1,90 € / l0,13 € / kWh
Kustannus / 100 km14,25 €1,95 €

Latauspisteet taloyhtiöille ja yrityksille

Haluatko tarjota yrityksen työntekijöille tai asiakkaille mahdollisuuden sähköauton lataukseen? Tarjolla on tehokkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, joiden valinnassa neuvomme mielellämme.

Maksuton lataus
Latauspiste on lataajalle ilmainen. Tämä sopii tiloihin ja alueille, joihin ulkopuolisilla ei ole vapaata pääsyä.

Maksullinen lataus
Latauspiste toimii Virta-tilin kautta. Voit valita, kenelle latausmahdollisuus myönnetään, ja lataaja maksaa latauksen Virta-tilin, rfid:n tai mobiilisovelluksen kautta.

Latauspiste kotiin

Kotilatauspiste on paras vaihtoehto, asut sitten omakotitalossa, rivitalossa tai kerrostalossa. Se takaa turvallisen, tehokkaan ja mukavan latauksen.

Latauspiste kiinnitetään seinään auton pysäköintipaikan viereen. Yleisin lataustapa on peruslataus, jolloin lataus tapahtuu alhaisella teholla ja hitaasti esimerkiksi yön yli. Auton voi pitää latauksessa aina, kun sillä ei ajeta.

Julkiset latauspisteet

Raaseporin Energia omistaa ja hallinnoi julkisia latauspisteitä yhteistyössä valtakunnallisen latauspisteoperaattorin Liikennevirta Oy:n kanssa. Olemme Liikennevirran osakasyhtiö.

Lue lisää

Jäikö jokin mietityttä­mään?

Haluatko kysyä meiltä energia-asioista, laskutuksesta, sähkösopimuksista tai vaikkapa aurinkopaneeleista? Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta tai katso usein kysyttyjä kysymyksiä.

Yhteydenotto­lomake

Meille voi myös soittaa!

Patrik Förström

Sähköautoilu
(019) 289 2428
patrik.forstrom@re.fi

Andreas Talling

Sähköautoilu
(019) 289 2441
andreas.talling@re.fi