Karjaan Puhelin Oy

Teho/tuotanto: 31 kWp - 27 500 kWh
Aurinkopaneelit: 94 kpl 330 W Salo Solar
Laitoksen koko: 188 m2
Invertteri: SolarEdge 3PH + Optimizers
Kattomateriaali: Peltikatto
Ilmansuunta: Itä - länsi ja etelä

Me Karjaan Puhelimella haluamme kantaa vastuumme kotiseutua sekä tulevia sukupolvia kohtaan edistämällä kestävää kehitystä. Yhtiön liikeidea perustuu pitkän tähtäimen toimintaan ja luotettavuuteen, rakennamme verkkoratkaisut palvelemaan seutuamme vuosikymmeniä.

Karjaan Puhelin otti Maailman ympäristöpäivänä 2019 käyttöön Karjaan Keskus- ja autotallirakennusten katoille asennetut 94 aurinkopaneelia, jonka yhteisteho on 31 kW. Järjestelmä tuottaa noin 27 500 kWh sähköä vuodessa, joka kattaa ison osan keskuksemme tarpeesta ja tekee kuitupalveluistamme entistä ympäristöystävällisempiä.

Käytämme paikallisia alihankkijoita aina kun se on mahdollista ja Salossa valmistetut paneelit toimitti ja asensi yhteystyökumppanimme Raaseporin Energia.

-Patrik Gustafsson, Tekninen johtaja

Karjaan Puhelin seuraa mielenkiinnolla uuden teknologian kehittymistä niin ympäristökysymyksiin kuin muutoinkin alaan liittyen. Uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja testataan ja arvioidaan jatkuvasti osana yhtiön kehitystyötä. Yksi esimerkki tästä on Dragsvikiin rakennettava 1MW aurinkopuisto, jonka toteutamme yhteistyössä Raaseporin Energian ja Raaseporin kaupungin kanssa. Sieltä tulemme saamaan kuitupalveluillemme aidosti paikallista ja todella ympäristöystävällistä sähköä.

Käytämme paikallisia alihankkijoita aina kun se on mahdollista ja Salossa valmistetut paneelit toimitti ja asensi yhteystyökumppanimme Raaseporin Energia. Patrik Gustafsson, Tekninen johtaja