Käyttämämme aurinkosähkötuotteet

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen investointi joka tuottaa sähköä jopa yli 30 vuotta, joten meille on tärkeää työskennellä vain korkealaatuisien aurinkopaneelien ja komponenttien kanssa. Olemme alan asiantuntijoita ja asiakkaamme luottavat meidän neuvoihimme.

Kaikilla myymämme aurinkopaneeleilla on 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tuotantotakuu. Tuotantotakuulla taataan, että aurinkopaneelien teho on vähintään 80 % alkuperäisestä tehosta, vielä 25 vuoden jälkeen.

Lue lisää paneleista valmistajien kotisivuilta.

Invertterit

Invertteri muuttaa aurinkopaneelien tuottama tasavirran kiinteistön käyttämäksi vaihtovirraksi. Invertteri myös synkronoi tuotannon sähköverkon kanssa ja suojaa samalla laitetta. Luotettava ja oikein mitoitettu invertteri on tärkeä osa aurinkosähköjärjestelmää.

Valikoimastamme löytyy eri vaihtoehtoja ja sopeutamme invertterin tarpeidesi mukaan. Invertterien takuuaika on 5–12 vuottaa riippuen merkistä ja mallista. Takuuaika eritellään aina tarjouksessa.


Lue lisää inverttereista valmistajien kotisivuilta.

Kiinnikkeet

Käytämme yleensä kotimaiset Oriman kiinnikkeet asennuksissamme. Oriman kiinnikkeet ovat korkeanlaatuisia ja valmistettu suomalaisiin sääolosuhteisiin. Orima antaa markkinan pisimmän takuun – 30 vuotta.

  

Luotettava yhteistyökumppani

Raaseporin Energia on läntisellä Uudellamaalla toimiva energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1909 ja tulee palvelemaan myös tulevaisuudessa. Palkkaamalla meidät voit olla varma, että saat palvelua aina tarvittaessa. Sertifioidut asentajamme suorittavat aina asennukset.


Lupauksemme on olla osaava, luotettava, avoin ja rehellinen. Meiltä löydät aina ihmisen, kenen kanssa keskustella ja suorat puhelinnumerot löytyvät kotisivuiltamme. Kerromme asiat rehellisesti niin kuin ne ovat ja etsimme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen ratkaisun.