Aurinko > Käyttämämme aurinkosähkötuotteet

Käyttämämme aurinkosähkötuotteet

För oss är det viktigt att endast jobba med paneler och komponenter av hög kvalité eftersom solpaneler är en Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen investointi joka tuottaa sähköä jopa yli 30 vuotta, joten meille on tärkeää työskennellä vain korkealaatuisien aurinkopaneelien ja komponenttien kanssa. Olemme alan asiantuntijoita ja asiakkaamme luottavat meidän neuvoihimme.

Suosimme kotimaisia ja paikallisia tuotteita aina kun mahdollista, niin myös aurinkosähköjärjestelmien kanssa. Kotimainen tuotanto takaa korkean laadun ja komponentit, jotka ovat valmistettuja suomen sääolosuhteisiin. Kotimainen tuotanto tukee myös paikallaista taloutta.

Länsi-Uudenmaan alueella olemme ainoa virallinen jälleenmyyjä, joka myy Salo Solarin kotimaiset aurinkopaneelit, jotka tuotetaan paikallisesti Salossa. Vaihtoehtona tarjoamme myös eurooppalaisia ja aasialaisia paneeleita.

Kaikilla myymämme aurinkopaneeleilla on 10 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tuotantotakuu. Tuotantotakuulla taataan, että aurinkopaneelien teho on vähintään 72 % alkuperäisestä tehosta, vielä 25 vuoden jälkeen.

Lue lisää paneleista valmistajien kotisivuilta.

Invertterit

Invertteri muuttaa aurinkopaneelien tuottama tasavirran kiinteistön käyttämäksi vaihtovirraksi. Samalla invertteri synkronoi tuotannon sähköverkon kanssa ja suojaa samalla laitetta. Luotettava ja oikein mitoitettu invertteri on siis tärkeä osa aurinkosähköjärjestelmää.

Valikoimastamme löytyy eri vaihtoehtoja ja sopeutamme invertterin tarpeidesi mukaan. Invertterien takuuaika on 5–12 vuottaa riippuen merkistä ja mallista. Takuuaika eritellään aina tarjouksessa.


Lue lisää inverttereista valmistajien kotisivuilta.

Kiinnikkeet

Käytämme yleensä kotimaiset Oriman kiinnikkeet asennuksissamme. Oriman kiinnikkeet ovat korkeanlaatuisia ja valmistettu suomalaisiin sääolosuhteisiin. Orima antaa markkinan pisimmän takuun – 30 vuotta.

  

Luotettava yhteistyökumppani

Raaseporin Energia on läntisellä Uudellamaalla toimiva energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1909 ja tulee palvelemaan myös tulevaisuudessa. Palkkaamalla meidät voit olla varma, että saat palvelua aina tarvittaessa. Sertifioidut asentajamme suorittavat aina asennukset.


Lupauksemme on olla osaava, luotettava, avoin ja rehellinen. Meiltä löydät aina ihmisen, kenen kanssa keskustella ja suorat puhelinnumerot löytyvät kotisivuiltamme. Kerromme asiat rehellisesti niin kuin ne ovat ja etsimme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen ratkaisun.