Muuttoilmoitus

Asiointi kanssamme on helppoa, joten anna meidän huolehtia kaikista uuden kotisi sähkösopimusasioista.

Sähköä uuteen kotiin

Asiointi kanssamme on helppoa, joten anna meidän huolehtia kaikista uuden kotisi sähkösopimusasioista. Jos haluat, voimme myös päättää vanhan sopimuksen puolestasi.

Meiltä voit tilata paikallista sähköä Raaseporin alueelle mutta yhtä hyvin muuallekin Suomeen, minne sitten muutatkin.

Voit tehdä muuttoilmoituksen tai uuden sähkösopimuksen helposti itse verkossa online-palvelumme kautta. Muista tehdä sopimus hyvissä ajoin, viimeistään kolme päivää ennen muuttoa. Silloin voimme varmistaa, että sähköt ovat kytkettynä, kun muutat uuteen kotiisi. Jos sähkösopimus on kiireellisinä muuttoaikoina kuitenkin unohtunut, soita asiakaspalveluumme (019 289 2400), niin kytkemme sähköt mahdollisimman nopeasti.

Olen Raaseporin Energian asiakas

Nykyisenä asiakkaanamme (sopimus saattaa olla nimellä Tammisaaren Energia) voit tehdä muuttoilmoituksen online-palvelussamme.

Olen uusi asiakas

Uutena asiakkaana voit tilata sähköt meiltä uuteen kotiisi. Muista irtisanoa vanha sähkösopimuksesi. Myös me voimme irtisanoa sen puolestasi.

Jäikö jokin mietityttä­mään?

Haluatko kysyä meiltä energia-asioista, laskutuksesta, sähkösopimuksista tai vaikkapa aurinkopaneeleista? Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta tai katso usein kysyttyjä kysymyksiä