15.03.2021

Sommarjobb 2021

Vi behöver sommarförstärkning till elsidan!

15.03.2021 - Företag

Vi behöver sommarförstärkning till elsidan!

Vill du lära dig mer om elarbete och elinstallationer? Vi söker ännu sommarjobbare för att hjälpa till på el- och entreprenadsidan under sommaren.

Arbetsuppgifter

Till uppgifterna hör främst olika installationer både på elnäts- och entreprenadsidan, så detta är en ypperlig chans om du är intresserad att lära dig mer utav elarbeten. Din fasta arbetspunkt är vid Pehr Sommarsgata 2 i Ekenäs och fältarbetet sker främst inom Raseborg. Vi söker sommarjobbare för tiden maj – september, men förutsätter inte att du måste kunna jobba under hela den tiden.

För vem

Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete och som har en genuin vilja att lära dig mer om el och elinstallationer. I första hand söker vi personer som studerar inom el eller teknik och som har körkort. Tidigare erfarenhet inom branschen uppskattas, men viktigaste är ändå att du är intresserad av el och energi och att du vill lära dig nya saker.

Ansökan & Frågor

Skicka in din fritt formulerade ansökan och CV per e-post till elnätschef Andreas Talling, andreas.talling@re.fi, senast den 31.3.2021. Andreas svarar även på frågor gällande sommarjobbet.

Kontaktuppgifter

Andreas Talling
andreas.talling@re.fi
+358 50 0971039

Kundtjänst
info@re.fi
019 2892400

Dela

Läs även