15.03.2021

Kesätyö 2021

Tarvitsemme kesävahvistusta sähköpuolelle!

15.03.2021 - Uutiset

Tarvitsemme kesävahvistusta sähköpuolelle!

Haluatko oppia sähköasennuksista ja sähkötöistä? Etsimme kesätyöntekijöitä sähköverkko- ja sähköurakkapuolelle kesäkuun ja elokuun väliselle ajalle.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti erilaiset asennukset sähköverkon ja sähköurakoinnin puolella, joten tämä on erinomainen mahdollisuus, jos haluat oppia enemmän sähköasennuksista. Toimipisteesi on Pehr Sommarin kadulla 2 Tammisaaressa, ja kenttätyöt suoritetaan pääsääntöisesti Raaseporin alueella. Etsimme kesätyöntekijää kesäkuun ja elokuun väliselle ajalle, mutta emme edellytä, että voit työskennellä koko kauden ajan.

Kenelle

Etsimme sinua, joka pidät fyysisestä työstä ja jolla on aito tahto oppia enemmän sähkötyöstä ja asennuksista. Etsimme ensisijaisesti henkilön, joka opiskelee sähkön tai tekniikan parissa ja jolla on ajokortti. Aikaisempi kokemus arvostetaan, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkein asia on kiinnostuksesi energiaa kohtaan ja että haluat oppia uusia asioita.

Hakemus & Kysymykset

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus ja CV verkkopäällikölle sähköpostitse Andreas Tallingille: andreas.talling@re.fi viimeistään 31.1.2021. Andreas vastaa myös kysymyksiin.

Yhteystiedot

Andreas Talling
andreas.talling@re.fi
+358 50 0971039

Asiakaspalvelu
info@re.fi
019 2892400

Jaa

Lue myös